dilluns, 6 d’octubre del 2014

Mini-hamburgueses variades


Aquesta recepta està inspirada en un plat que ens varen servir ja fa temps en un restaurant. Nosaltres les vam presentar soles, acompanyades només de salsa de iogurt i menta, però queda molt espectacular si es serveix com a mini-entrepans, comprant panets i fent un acompanyament d'una fulla d'enciam o espinacs o rúcula i una rodanxa de tomàquet o amb un sofregit de ceba i els mini-burgers acompanyats llavors de varies salses (maionesa, romesco, ketxup, mostassa, o les que més ens agradin) i que cada comensal triï la seva.

Ingredients (unes 20 peces):
200 g de carn picada de vedella
200 g de carn picada de porc

Variat d'espècies al gust, en el nostre cas:
curry
coriandre trinxat
llavors de comí
ras-el-hanout
sal gruixuda

Barregem la carn picada i fem 5 parts, una la deixem tal qual, una altra part la barregem amb el curry, la tercera part amb el coriandre fresc trinxat, la quart amb les llavors de comí i la última amb el ras-el-hanout.

Fem mini -hamburgueses amb l'ajut d'un motllo de galetes rodó. Les fem a la planxa i quan siguin cuites les amanim amb una mica de sal gruixuda. Les podem menjar soles acompanyades d'alguna salsa que ens agradi (en el nostre cas, iogurt amb menta trinxada i una miqueta de sal) o be podem fer mini-burgers amb panets petits i una fulleta d'espinacs i una rodanxa de tomàquets o bé un sofregit de ceba. També les podem acompanyar de salses variades.


1 comentari:

trifasic de baileys ha dit...

eii molt bo el toc d'especies!!unes hamburgueses originals ben diferents! petons

Seguidors