dimecres, 3 de gener del 2018

Crema de castanyes amb ratafia

Una altra recepta treta de la web de Ratafia Russet, aquest cop, amb un altre típic ingredient de la tardor...les castanyes! Molt addient pels dies de fred....

Ingredients (4 persones):

1 ceba gran
1 all
150 g de castanyes seques
brou suau o aigua
4 cullerades soperes de ratafia

per decorar: pinyons torrats o crostonets de pa

En un cassó de fons gruixut, hi aboquem un raig d'oli i sofregim la ceba tallada menudeta i l'all pelat. Quan comencin a suar, hi afegim les castanyes seques  i passats uns minuts, el brou o l'aigua i la ratafia. Amanim amb sal i pebre negre al gust i deixem que bulli fins que les castanyes siguin cuites.

Un cop tot cuit, ho passem pel minipimer per a fer-ne un puré. Servim calent.

2 comentaris:

MBG ha dit...

Quina bona pinta!
-Quanta estona tarden les castanyes a coure. Entenc que ho fas amb castanyes seques, tipus "pilongues". No cal posar-les en remull, prèviament?

Moltes gràcies!

Marta

Anirac ha dit...

hola,

sí les poses en remull, caldrà bullir-les un poc menys i consumiran una mica menys d'aigua o brou....com vulguis....

Seguidors