Una truita que combina alls tendres amb moixernons, senzilla i gustossísima!
Ingredients: (1 persona)
2 ous
1 raig de llet
mig manat d'alls tendres
un grapat de moixernons secs (Calocybe gambosa)
Començarem per posar en aigua els moixernons perquè s'hidratin.
A part, pelem i tallem els alls tendres (també la part verda) a trossets petits.
En una paella amb oli, sofregim els alls tendres fins que siguin cuits. A l'últim moment, hi afegim els moixernons hidratats , escorreguts i amb les cues tallades.
A part també, batrem els ous amb un rajolí de llet i sal. Reservem.
Quant els alls tendres i els moixernons sigui ben cuits, hi aboquem pel damunt els ous i deixem que
es coguin. Millor remenem una mica al principi, aixecant les verdures
perquè l'ou arribi al fons de la paella. Quan l'ou sigui quasi quallat,
amb l'ajut d'un plat, girem la truita i la fem coure de l'altra banda:
tapem la paella amb un plat pla o fondo (es igual) i amb decisió,
capgirem la paella . Retirem el plat i la part de dalt de la truita
estarà abaix. Tornem la truita a la paella fent-la lliscar pel plat de
forma que la part més crua ens quedi a baix de la paella. Deixem que
cogui. Si cal repetim l'operació fins que sigui ben cuita. Servim.
4 comentaris:
Cada dia en faria jo de truites, i aquesta en concret no l'he feta mai, així que queda pendent!
Petons
Anna
Pel meu gust una truita 10!!! i me n'has fet agafar ganes... avui me'n faig per sopar, però amb cama-grogs! bon cap de setmana
Una truita perfecta! No veig millor sopar, amb sabor i pocafeina!
Petons
Palmira
wow!!! quina bona pinta!!!! jo aquest temps em faria una truita de murgules, però amb aquesta primavera no n'he trobat ni una :(
Així que per sopar avui, truita de cigrones amb cansalada o truita de botifarra! M'encanten!!!
L'altre dia vaig penjar el meu tio fent-m'he una truita de botifarra!
https://youtu.be/Ike1MDzM_Ww
us deixo el link per si us voleu passar! bon profit!!!
Publica un comentari a l'entrada