dimarts, 30 de juny de 2015

Matira curry (Curry de síndria del Rajasthan

Una altra de les receptes del llibre de cuina hindú...aquest cop una curiosa recepta amb síndria, però no com a postres si no com a primer plat! Es menja acompanyada d'arròs.

Ingredients (2 persones):

1/2 síndria
1 llimona (el suc)
1 bitxo (hauria de ser un d'especial que tenen allà)
1/2 culleradeta cúrcuma en pols
1/2 culleradeta de coriandre en pols
1 all en puré
1/2 cullerada de comí en gra
sucre al gust, opcional.

Rentem la sindria i tallem la polpa a daus. Omplim un got gran amb daus de síndria i els passem pel túrmix.Barrejar-ho amb les espècies (excepte el comí).

Escalfar una mica d'oli en una paella i afegir-hi el comí, donar-hi un parell de voltes i abocar-hi el suc de la síndria. Abaixar el foc i deixar que cogui fins que el suc es redueixi a la meitat. Afegir-hi el sucre i el suc de llimona i deixar coure 1 minut més.

Afegir la resta de la síndria a daus a la "salsa". Amb el foc ben baix, deixar que cogui 5 o 6 minuts més , anar remenant-t'ho molt suaument per evitar que els daus es trenquin. Servir.




Seguidors