Una recepta del llibre d'en Manuel Vazquez Montalban de receptes catalanes; aquesta n'és una un pèl difícil d'interpretar...en un moment de l'explicació parla d'un rovell d'ou i no especifica si cal que sigui cru o cuit, com que en altres receptes sí que diu expressament que el rovell ha de ser cuit, aquí nosaltres em deduït que calia que fos cru; queda pendent de provar la recepta amb rovell cuit....
Ingredients (2 persones):
2 verats grossos
1 ceba grossa o dues de petites
2 tomàquets petits madurs
1 all o dos, al gust
1 rovell d'ou cru
oli
farina
Començarem per enfarinar i fregir lleugerament els verats (ben nets, salats i tallats a trossos). Reservarem.
En el mateix oli, farem un sofregit: primer hi tirarem els alls pelats i picolats. Quan comencin a canviar de color, la ceba trinxada i quan aquesta comenci a transparentar, el tomàquet ratllat i salat. Deixem que es concentri el sofregit. A part, fem una pasta densa amb una cullerada d'oli, farina i el rovell debatut, afegim al sofregit i deixem coure uns minuts, es forma com una mena d'ous remanats.
En una cassola o olla de fons gruixut aboquem una capa de sofregit, posem damunt els verats i aboquem damunt dels verats la resta del sofregit. Fem que cogui tot junt a foc baix uns cinc minuts perquè es barregin els gustos i ja podem servir-ho.
1 comentari:
saps? tenia pensat fer aqeusta mateixa recepta amb calamarcets!! és bona oi? m'encanta aqeusta manera de menjar peix! petons
Publica un comentari a l'entrada