Una recepta fàcil i molt saborosa. No posem quantitats, però amb una albergínia grossa ens serveix per fer-ho d'entrant perfectament.
Ingredients:
albergínies
mel (nosaltres, de romaní)
farina
aigua
sal
Tallem i pelem les albergínies. Les podem fer a rodanxes a tiretes tipus dit. Les posem amb una mica de sal i deixem unes hores perquè deixin anar l'aigua.
A part, fem una pasteta fluida per arrebossar-les amb farina, aigua i una mica de sal.
Quan les anem a fer, submergim les albergínies a la pasta i les anem passant a una paella amb oli roent. LEs deixem enrossir, les trairem i les ruixem una mica amb mel mentre encara siguin una mica calentes. Servim tèbies.
1 comentari:
Que bones deuen ser! Jo faig el mateix amb els calçots de l'hort que no són prou grans i estan boníssims. Ara ho provaré amb albergínia...merci Carina!
Petons
Anna
Publica un comentari a l'entrada