divendres, 8 de gener del 2016

Cigrons amb panses

Aquesta recepta la vam veure per primer cop al bloc "la quinta de luculus" i . és clar, amb el que ens agraden els cigrons no ens vam poder estar de provar-la....és ideal per portar-la a la carmanyola i també després dels àpats de nadal per la seva senzillesa.

Ingredients (2 persones):

300 gr de cigrons ja cuits (aquí)
un grapat de panses
1 tomàquet madur
1 ceba

Primer tallarem la ceba (en aquest cas nosaltres la vam deixar grosseta) i comencem un sofregit. Quan la ceba comenci a transparentar hi afegim el tomàquet ratllat o bé, en el nostre cas, tallat a llunes. Deixem que es cogui bé el sofregit. Salem al gust. Afegim llavors les panses que haurem remullat un parell d'hores com a mínim prèviament. Deixem que cogui tot junt uns minuts i hi afegim els cigrons ja cuits. Deixem uns altres 3 o 4 minuts, remenem amb cura perquè s'ajuntin els gustos, rectifiquem de sal i ja ho tenim!

Seguidors