Una recepta del famós xef anglès Jaime Oliver (i polèmic! veieu si no l'afer de la paella amb xoriço, per no parlar de la seva escalivada amb menta I alfàbrega!!)...una mica adaptada, això sí, al que teniem a mà i al nostre propi gust.
Ingredients (2 persones).
1/2 conill tallat a trossos
4 o 5 cebetes
comí
llorer
canyella en pols (un pessic)
sucre (un parell de culleradesde sucre ben bones)
1 got de conyac o vi ranci
salsa de tomàquet fregit
oli i sal
En una cassola amb oli ben calent hi sofregim el conill ja salat i empebrat. Només cal que agafi color. Reservem.
A la mateixa cassola i amb l'oli que hi queda, hi posem les cebetes pelades senceres, se'ls hi dóna unes voltes i s'hi posa pel damunt un parell de cullerades soperes de sucre, es deixa caramelitzar i se li afegeix el conill, el conyac, el llorer , el comí , canyella i més sal. A foc molt lent, s'hi afegeix 2 o 3 cullerades de tomàquet fregit i es deixa acabar de coure molt lentament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada