dimecres, 12 d’octubre de 2016

Conill a l'estil de Jaime Oliver

Una recepta del famós xef anglès Jaime Oliver (i polèmic! veieu si no l'afer de la paella amb xoriço, per no parlar de la seva escalivada amb menta I alfàbrega!!)...una mica adaptada, això sí, al que teniem a mà i al nostre propi gust.

Ingredients (2 persones).
1/2 conill tallat a trossos
4 o 5 cebetes
comí
llorer
canyella en pols (un pessic)
sucre (un parell de culleradesde sucre ben bones)
1 got de conyac o vi ranci
salsa de tomàquet fregit
oli i sal


En una cassola amb oli ben calent hi sofregim el conill ja salat i empebrat. Només cal que agafi color. Reservem.

A la mateixa cassola i amb l'oli que hi queda, hi posem les cebetes pelades senceres, se'ls hi dóna unes voltes i s'hi posa pel damunt un parell de cullerades soperes de sucre, es deixa caramelitzar i se li afegeix el conill, el conyac, el llorer , el comí , canyella i més sal. A foc molt lent, s'hi afegeix 2 o 3 cullerades de tomàquet fregit i es deixa acabar de coure molt lentament.

Seguidors