dilluns, 2 de setembre del 2013

Llet mallorquina

Una beguda ideal per a tenir a la nevera ben fresqueta: llet mallorquina. Que nosaltres sàpiguem només la fan a la Granja Viader de Barcelona (un dels comerços i locals de tota la vida que encara resisteixen a la invasió turística del centre de la ciutat ) i és allà on la vam tastar per primer cop. Tampoc no sabem si realment és típica o no de Mallorca, però ens és iguam , doncs està boníssima i és molt fàcil de fer, sana i refrescant.

Ingredients:
1 l. de llet
1 canó de canyella
1 pela de llimona (un tros)
sucre al gust

És molt senzill de fer, posarem en un cassó la llet, la pela de llimona (un tros) el canó de canyella i sucre al gust. Escalfarem la llet i quan estigui a punt de bullir la retirarem un moment del foc. Això de deixar que arribi al punt de començar a bulli i retirar-lo del foc, ho repetirem 3 cops. Deixarem infusionar uns minuts, colarem i reservarem. Quan ja estigui a temperatura ambient, ho posem a la nevera perquè estigui ben fresca.

2 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Que bona! S'assembla molt a la llet merengada però sense clara d'ou, no? A mi m'encanta, la llet merengada...!
Bona proposta!

Anirac ha dit...

hola,
doncs sí , efectivament, igual pro sense la clara d'ou i líquida! està boníssima i això que a mi la llet no és que m'agradi gaire!!

Seguidors