diumenge, 2 d’octubre del 2016

Calamars a la romana

Algunes companyes de feina ens comenten que algunes de les nostres receptes són un pèl complicades...bé, aqui en tenim una de ben senzilleta i popular!!

Ingredients (2 persones):
3 calamars ja nets i tallats a rondanxes
1 ou
un raig de llet

farina
oli

Tallem els calamars a rodanxes si no els tenim ja tallats, els salem i els enfarinem.

Batem un ou i li afegim un raig de llet. Hi aboquem els calamars i els unem bé amb l'ou batut.

A part, tenim una paella amb oli ben calent, hi tirem els calamarsi deixem que enrosseixin. els girem i deixem que es facin també per l'altre cantó.

Retirem del foc i ho deixem damunt de paper absorvent perquè tregui l'excès d'oli. Servim.







1 comentari:

trifasic de baileys ha dit...

mmmmm m'has fet obrir la gana!!! quina pintorraaa! petons

Seguidors