dilluns, 10 de juliol de 2017

Ceviche de peix



Una altra recepta de Costa Rica, aquests ceviche de peix es pot fer amb qualsevol peix blanc i/o barrejant-hi gambetes. Fàcil i saboròs, s'acompanya sovint amb tostones.

Ingredients (4 persones):

1 gamba grossa congelada per persona
2 o 3 talls de rap macos
1 llimona
1 taronja
1 pebrot verd italià
1 ceba
coriandre fresc (força)


Comencem per a trinxar el peix en cru. Posem-los en un recipient i amanim-los amb sal i pebre negre.

A part, trinxem ben petit el pebrot i la ceba. Ho afegim al peix i també el suc de la llimona.

Ho deixem marinar un parell d'hores. Traiem, llavors, part del suc de llimona i hi afegim el suc de la taronja per a regular l'acidesa i donar-li un toc de dolç.

En el moment de servir, hi barrejem força coriandre fresc ben trinxadet.

Seguidors