dimarts, 21 de novembre de 2017

Minestra de verdures a la castellana


La nostra versió d'un plat que varem tastar a Burgos durant un viatge per visitar Atapuerca. Hem fet servir verdures congelades d'estil castellà (amb cards) per a mirar de fer-ho més semblant a l'original, però es pot fer amb qualsevol combinació de verdures i si són fresques millor!

Ingredients (1 persona):
1 ració de verdures congelades
1 all gros
1 cullerada de pebre vermell
oli

Bullim les verdures i les reservem. Si fossin fresques, les pelaríem i tallaríem a trossos no gaire petits.

En una paella, sofregim lleugerament els alls vigilant que no es cremin que amargarien. Quan comencin a agafar una miqueta de color, hi afegim el pebre vermell, retirem al cap d'uns segons del foc i ho aboquem damunt les verdures que teniem ja enplatades. També podem, un cop afegit el pebre vermell, abocar a la paella ràpidament les verdures i fer-lis donar uns tombs.

Hi ha versions d'aquest plat amb pernil salat o xoriço.




Seguidors