Aquest plat és molt senzill i té l'avantatge de fer-se amb una part del peix amb zero espines: les galtes de rap....
Ingredients (2 persones):
10-12 galtes de rap
3 o 4 alls pelats
1 tomàquet madur
julivert
En una cassola i amb una mica d'oli, sofregim els alls a foc baix fins que agafin color però no ennegreixin. Retirem els alls i els posem en un morter. Piquem els alls juntament amb el julivert.
Salem i empebrem les galtes i les sofregim lleugerament. Les retirem del foc i reservem.
Sofregim el tomàquet i quan sigui concentrat, hi afegim una mica d'aigua i les galtes. Hi afegim ràpidament els alls i juliverts picats i deixem que faci xup-xup fins que sigui cuit tot , però no gaire! el rap, millor deixar-lo una mica cruet.
3 comentaris:
Ràpid de preparar i amb un resultat extraordinari.
Una abraçada.
Em fan molta gràcia les teves receptes. Tan tradicionals i orignals alhora.
Per cert, d'on les treus les galtes de rap? En venen de galtes soles? 10 o 12, tot just!
MOltes gràcies!
Marta
Hola,
les hi compro al "meu" peixeter ...al mercat de Santa Caterina...sospito que en té quan la gent li compra masses cues de rap i li deixa masses caps ....
Publica un comentari a l'entrada