dimecres, 20 de juny de 2018

Torradetes d'anguila i ous remenats

Aquesta recepta és super senzilla i els resultats són espectaculars! Us ho recomanem com a pica-pica!

Ingredients:

1 anguila fumada
2 ous frescos
llesques de pa de llavors
julivert

Començarem per a batre els ous i fer-ne ous remenats, es a dir, com si fessim una truita però sense deixar de remenar perquè quallin sense formar una única superfície.No ens deixem de salar-los.

Tallem les llesques i les torrem (opcional però recomanable).  Esmicolem l'anguila. Trinxem el julivert

Muntem el plat posant damunt les llesques una mica dels ous remenats, damunt d'aquests els trossets d'anguila i damunt, una mica de julivert picat. I ja està!

Obviament si no us agrada el pa de llavors, podeu fer servir pa normal ..la torradeta variarà una mica de gust, però està igualment bona...amb pa "normal" es nota més l'our i l'anguila...

Seguidors