dimarts, 17 de juliol de 2018

Anguila en suc (una altra versió)



Aquest cop una versió molt més tradicional i habitual de les anguiles en suc tan estimades al delta.

Ingredients:

1 anguila neta i tallada a trossos
1 ceba
2 o 3 alls pelats
1 pesteta o bitxo
salsetes (colorant alimentari)
un pessic de pebre vermell dolç
3 o 4 crancs

En una cassola de fang, hi posem un raig d'oli i comencem a fer un sofregit amb la ceba picolada fina i la pesteta.

Afegim els crancs quan la ceba comenci a transparentar i seguim cuinant. Quan la ceba sigui cuita, hi afegim els alls pelats i aixefats amb la fulla del ganivet i l'anguila. Quan l'anguila sigui ja blanca, hi afegim un got escàs d'aigua, les salsetes i el pebre vermell. Deixem que faci xup-xup.

Quan falti uns cinc minuts per a apagar el foc, salem. Abans no es convenient salar les anguiles perquè diuen que queden més seques. El foc ha de estar a mitja potencia.

Seguidors