dilluns, 2 de juliol del 2018
Xapadillo d'anguila amb samfaina
Una altra recepta amb xapadillo...aquest cop amb una boníssima sanfaina.
Ingredients:
1 pebrot vermell
1 albergínia
1 ceba
2 o 3 tomàquets madurs ratllat
1 xapadillo
Pelem i tallem a daus l'albergínia i la salem. La deixem en un colador per què perdi amargor.
Mentrestant,tallem a daus el pebrot i picolem ben fina la ceba.
Comencem un sofregit de ceba i quan àquesta comenci a transparentar, hi afegim el pebrot i l'albergínia. Quan sigui quasi cuita, hi afegim el tomàquet ratlla i rectifiquem de sal. Deixem que la samfaina es concentri i hi afegim el xapadillo tallat a trossos no gaire grossos. Deixem uns minuts fins que sigui tot ben cuit, mirant que la samfaina no es faci un puré! s'han de veure i notar els trossets de tot....
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada