divendres, 21 de setembre de 2018

Llonguet de sardines

Pels que n'estigueu una mica farts de sucar només tomàquet i oli al pa o bé oli i sal, aqui teniu un entrepà diferent i ben bo! per sopar, berenar i dinar...fàcil i de resultats excel·lents. La recepta és d'en Santi Taura, el cuiner de la tele de les illes Balears....

Ingredients (per a dues persones9:
2 llonguets
5 o 6 sardines fresques
un grapat de tàperes
ceba tendra (la part verda)
1-2 tomàquets ben madurs

Fem a les brases o al forn les sardines fresques i quan siguin fredes, esl hi treiem les espines i en fem filets. Salem i empebrem.

Escalibem els tomàquets, els hi traiem la pell i les llavors i els trinxem una mica.

Barregem en un bol les tàperes amb la part verda de la ceba tenra ben picolada. Salem i empebrem. Hi podem afegir all trixadet i bitxo. Hi afegim la carn del tomàquet i un raig d'oli i rectifiquem de sal i pebre.

Tallem el llonguet i escampem una capa generosa del tomàquet i les tàperes damunt la llesca inferior. Repartim pel damunt la meitat de les sardines a cada llonguet i ja ho tenim!!

Seguidors