D'aquest plat la part més complicada és trobar el xapadillo si vius a Barcelona com jo. La veritat és que hi ha alguna peixateria on se'n troba i també es pot comprar on-line, però en aquest cas, nosaltres havíem anat a Deltebre a pardalejar una mica i el avrem comprar allà directament. Per a qui no ho sàpiga el xapadillo d'anguila és anguila assecada; també se'n troba (al Delta) xapadillo d'altres menes de peix, però aquest és el més típic.
Ingredients(2 persones):
1 bossa de xapadillo
oli
salsa per acompanyar-lo: all-i-oli o xató o julivertada
Agafem el xapadillo i el tallem a trossos del gruix d'un dit. Ho posem en una safata que pugui anar al fonr i ho ruixem amb una mica d'oli.
Enfornem fins que sigui cuit. Servim acompanyat de l'all-i-oli o el xato o la salsa que més ens agradi i pa, es clar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada