dijous, 11 d’abril del 2019

Xapadillo d'anguila al forn

D'aquest plat la part més complicada és trobar el xapadillo si vius a Barcelona com jo. La veritat és que hi ha alguna peixateria on se'n troba i també es pot comprar on-line, però en aquest cas, nosaltres havíem anat a Deltebre a pardalejar una mica i el avrem comprar allà directament. Per a qui no ho sàpiga el xapadillo d'anguila és anguila assecada; també se'n troba (al Delta) xapadillo d'altres menes de peix, però aquest és el més típic.

Ingredients(2 persones):

1 bossa de xapadillo
oli

salsa per acompanyar-lo: all-i-oli o xató o julivertada

Agafem el xapadillo i el tallem a trossos del gruix d'un dit. Ho posem en una safata que pugui anar al fonr i ho ruixem amb una mica d'oli.

Enfornem fins que sigui cuit. Servim acompanyat de l'all-i-oli o el xato o la salsa que més ens agradi i pa, es clar!


Seguidors