divendres, 22 de maig del 2020

Ous al plat amb girella del Pallars


Un plat ben senzill de fer i on varem aprofitar que teniem una girella comprada a una xarcuteria del barri (Quina sorpresa tan agradable!), pèsols naturals i un ou d'ànec...

Ingredients (per persona):
1 ou de gallina (en el nostre cas era d'ànega però obviament no es imprescindible)
2 talls de girella del Pallars (o els que calguin per omplir el fons del platet)
1 grapat de pèsols bollits (podem fer servir com a mesura un got)
una mica de tomàquet sofregit de pot

Ens cal un platet que pugui anar al forn; hi posem una micona d'oli, just per pintar el fons i hi posem els trossos de girella, damunt repartits els pèsols deixant una mica de "forat al mig", una mica de tomàquet fregit i damunt l'ou cru. Amanim amb sal i pebre negre (també hi podem posar farigola o orenga). enfornem a 180º fins que el blanc de l'ou sigui cuit. Servim.

Seguidors