Aquí tenim la versió familiar del famós plat...ens vam passar anys de petits que ma mare ens el feia així i va ser una sorpresa quan ja de grans vàrem veure que no se sembla gaire a l'original!! De totes maneres, està molt bo, i a la mainada li acostuma a agradar...En aquesta nostra versió de la versió de ma mare, hem fet servir pèsols naturals i un ou dànec! però també ho podeu fer amb un ou de gallina i pèsols congelats, es clar...
Ingredients (per persona):
80 g d'arròs
1 ou d'ànec (avui excepcionalment, amb un de gallina ja en fem)
1 got de pèssols desgranats frescos o congelats segons la disponibilitat
1 all (per bullir amb l'arròs)
1 mica de tomàquet fregit
En un pot amb molta aigua, bullim l'arròs amb un rajolinet d'oli i un gra d'all pelat. Salem i quan sigui cuit, colem i reservem.
Al mateix pot, bullim els pèsols amb una mica de sal, quan siguin cuits, els colem i reservem.
En una paella am boli, fregim l'ou de forma que ens quedi ben ferrat: amb la clara o blanc cuita i el rovell o vermell ben cruet.
Muntem el plat, primer l'arròs, després i pels costats, els pèsols, un raig de tomàquet fregit i l'ou ferrat damunt de tot...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada