Una altra recepta amb albergínies...en tenim un bon munt perquè és probablement una de les nostres verdures preferides...
Ingredients (2 persones):
2 albergínies grosses
12 filets d'anxoves en oli
2 ous durs
2-3 tomàquets
julivert
pa ratllat
1 all
Primer de tot, xapem les albergínies per la meitat. A la polpa li fem uns talls en forma de graella procurant no tallar-lis la pell. Ara, ho posem al forn o en una panxa de cuina i les fem coure fins que siguin cuites. Amb molta cura i amb l'ajut d'una cullereta, buidem les albergínies i deixem la pell en forma de barca.
En una paella, posem un raig d'oli, l'all trinxadet, la polpa de les albergínies i el tomàquet ratllat o tallat a quadrets i també el julivert picadet. Deixem coure una mica i hi afegim 8 filets d'anxovea tallats.
A part, fem els ous dusos. Els pelem i les picolem. Ara els barregem amb la farsa que hem preparat abans.
Farcim les albergínies amb la farsa i decorem amb un filet d'anxova. Les cobrim amb pa ratllat i les gratinem una mica.
Les podem acompanyar de verdures o patates al forn (foto) o escalivada, etc...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada