divendres, 5 de juny del 2020

Albergínies amb anxoves

Una altra recepta amb albergínies...en tenim un bon munt perquè és probablement una de les nostres verdures preferides...

Ingredients (2 persones):

2 albergínies grosses
12 filets d'anxoves en oli
2 ous durs
2-3 tomàquets
julivert
pa ratllat
1 all

Primer de tot, xapem les albergínies per la meitat. A la polpa li fem uns talls en forma de graella procurant no tallar-lis la pell. Ara, ho posem al forn o en una panxa de cuina i les fem coure fins que siguin cuites. Amb molta cura i amb l'ajut d'una cullereta, buidem les albergínies i deixem la pell en forma de barca.

En una paella, posem un raig d'oli, l'all trinxadet, la polpa de les albergínies i el tomàquet ratllat o tallat a quadrets i també el julivert picadet. Deixem coure una mica i hi afegim 8 filets d'anxovea tallats.

A part, fem els ous dusos. Els pelem i les picolem. Ara els barregem amb la farsa que hem preparat abans.

Farcim les albergínies amb la farsa i decorem amb un filet d'anxova. Les cobrim amb pa ratllat i les gratinem una mica.

Les podem acompanyar de verdures o patates al forn (foto) o escalivada, etc...

Seguidors