dissabte, 3 d’abril del 2021

Sopa d' api-i-rave amb pastangues i romaní

 

Aquesta és la nostra versió d'una recepta que corre per la xarxa...Fàcil i ben bona.. L'api-i-rave o celerí és un bulb força gros que es ven ja mig net i només cal pelar-lo (ens servirà el pelapatates) i que condueix força. Aquesta sopa està feta una mica a ull. És pot fer més o menys espessa segons el gust simplement controlant quanta aigua/brou guardes després de bullir les verdures i abans de passar-ho pel túrmix.


Ingredients (2-3 persones)

1/2 api-i-rave
2 pastanagues mitjanes
1 ceba
1 branqueta de romaní fresc.


Pelem i tallem les verdures a trossos no gaire grossos. En una olla, hi posem un rajolí d'oli i , quan sigui calent, hi afegim les verdures prèviament salades per tal que suïn una mica, quan comencin a transparentar o fer oloreta, hi afegim el romaní i l'aigua. Deixem que bulli tot.  

Quan les verdures siguin cuites, en traiem el romaní i  les passem pel túrmix, guardant tant de brou de bullir-les com claret vulguem fer la sopa.Quan tinguem la consistència que volem rectifiquem de sal i escalfem una mica abans de servir.

Seguidors