Una recepta de bacallà..que és noti que venim de fer la Quaresma! Aquesta és forma senzilla i queda molt bé.
Ingredients (2 persones):
4 talls de bacallà del morro
julivert
pa torrat
1 fulla de llorer
Com sempre si no el comprem ja dessalat, l'haurem de dessalar a casa, per això podeu seguir les instruccions que trobareu aquí.
Un cop ben dessalat, posarem una olla al foc amb una fulla de llorer i quan bulli, hi posarem els talls de bacallà. Cal que no es coguin excessivament, si no, ens quedarà eixarreït. Quan sigui al punt que volem i més aviat cru que cuit, el traiem i en fem tiretes o bé, l'esqueixem i l'anem posant en una plàtera o safata que pugui anar al forn. Amanim amb oli i pa torrat barrejat amb julivert trinxat. Enfornem i quan sigui el pa torrat agafi un color bonic, el traiem del forn i ja el podem servir (uns 10 minutets). ull! no el gratinem, el fem al forn a 200º aproximadament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada