Una altra recepta de rajada (o escrita com en diuen allà) a l'estil del Delta de l'Ebre. En aquest cas, el famós allí-pebre que no només serveix per l'anguila...Com veureu és una mica diferent a l'all-i-pebre valencià i , també, al que anomenen all-i-pebre per la banda de Vilanova...
Ingredients (2 persones):
2 ales de rajada a trossos
2 tomàquets mitjans madurs
1 grapat d'avellanes torrades
1 llesca de pa sec
1 grapat d'ametlles torrades
2-3 grans d'all
1 raig de vi blanc
1 cullerada sopera aprox. de pebre vermell
En una cassola, hi posarem un raig d'oli i hi sofregirem el pa i els alls pelats fins que siguin rossos. Els posarem al morter i hi afegirem les avellanes torrades i les ametlles i hi afegirem al final el pebre vermell. Ho piquem fins que sigui tot ben fi. Ho deixatem amb una miqueta d'aigua i ho afegim a la cassola amb l'oli. Hi donarem unes voltes i hi afegirem el tomàquet ratllat i salat . Deixarem que es concentri. Hi afegirem, llavors, el vi i deixarem que s'evapori. Tot seguit, hi afegirem una llossada d'aigua i quan bulli tot, hi afegirem els trossos de rajada prèviament salats i empebrats. Deixarem que tot faci xup-xup uns minuts i ja ho tindrem. (recordeu que la rajada es farà força ràpid).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada