dimecres, 2 de juny de 2010

Red Hot Chili Cake

En un blog que xafardeixo sovint vaig trobar una recepta anomenada Red Hot Chili muffins (aquí), que immediatament em va fer molta gràcia tan pels ingredients (que em fan fer pensar en una xocolata amb espècies que fan al carrer dels banys nous) com pel nom, que fa pensar amb el grup californià Red Hot Chili Peppers (tot i que no tinc ni idea si aquesta era la idea de l'autora de la recepta). Vaig decidir fer-ne una adaptació a plumcake, que m'agraden més que no pas els muffins i vaig decidir mantenir-li el nom, es clar (tot i que no sembla el més adient batejar així un pastís casolà) . El resultat és aquest!

Ingredients:
150 g de mantega
150 de sucre
170 g de farina
3 ous
150 g de xocolata de cobertura
25 g de cacau amarg
1 culleradeta de pebre vermell picant (com a mínim)

Treballem la mantega estovada i el sucre, barrejant-ho bé , que quedi lligat, però que no faci relleu.
Hi barregem els ous, un a un. No incorporarem el següent, fins que el primer no estigui ben lligat. Tot seguit, hi afegim la farina , prèviament tamisada, a poc a poc. Hi afegim també el pebre vermell picant a gust.
A part, fonem la xocolata. quan sigui ben fossa, la deixem refredar una miqueta i la incorporem a la barreja anterior.
Ho aboquem a un motllo de plum cake (si no és dels de silicona, caldrà untar-lo amb mantega abans). Ho enfornem a uns 170º.

Es pot decorar amb una mica de sucre llustre,per exemple.

2 comentaris:

Dolça ha dit...

curiós, i queda picant?

PTNTS
Dolça

anirac ha dit...

Sí, queda picant..a la primera mossegada no es nota però després ja sí, et queda el gust picantet al paladar...

Seguidors