Ingredients:
150 g de mantega
150 de sucre
170 g de farina
3 ous
150 g de xocolata de cobertura
25 g de cacau amarg
150 de sucre
170 g de farina
3 ous
150 g de xocolata de cobertura
25 g de cacau amarg
1 culleradeta de pebre vermell picant (com a mínim)
Treballem la mantega estovada i el sucre, barrejant-ho bé , que quedi lligat, però que no faci relleu.
Hi barregem els ous, un a un. No incorporarem el següent, fins que el primer no estigui ben lligat. Tot seguit, hi afegim la farina , prèviament tamisada, a poc a poc. Hi afegim també el pebre vermell picant a gust.
A part, fonem la xocolata. quan sigui ben fossa, la deixem refredar una miqueta i la incorporem a la barreja anterior.
Ho aboquem a un motllo de plum cake (si no és dels de silicona, caldrà untar-lo amb mantega abans). Ho enfornem a uns 170º.
Hi barregem els ous, un a un. No incorporarem el següent, fins que el primer no estigui ben lligat. Tot seguit, hi afegim la farina , prèviament tamisada, a poc a poc. Hi afegim també el pebre vermell picant a gust.
A part, fonem la xocolata. quan sigui ben fossa, la deixem refredar una miqueta i la incorporem a la barreja anterior.
Ho aboquem a un motllo de plum cake (si no és dels de silicona, caldrà untar-lo amb mantega abans). Ho enfornem a uns 170º.
Es pot decorar amb una mica de sucre llustre,per exemple.
2 comentaris:
curiós, i queda picant?
PTNTS
Dolça
Sí, queda picant..a la primera mossegada no es nota però després ja sí, et queda el gust picantet al paladar...
Publica un comentari a l'entrada