dimecres, 18 d’agost de 2010

Iogurtlu patlican (albergínies amb iogurt)

Una altra recepta de la Mediterrània, en aquest cas de Turquia; albergínies amb iogurt. Molt senzill i ràpid de fer. Ens pot servir també com entrant.

Ingredients (per dues persones):
2 albergínies grosses
1 iogurt tipus grec
pebre vermell dolç
1 o 2 grans d'all
sal

Tallem les albergínies en rodanxes, les salem i les deixem escórrer una estoneta perquè perdin amargor.
En un morter aixafem els grans d'all pelats i els barregem amb el iogurt.

Netegem de sal les rodanxes d'albergínia i les assequem bé. Després les fem a la planxa (o les fregim) fins que estiguin cuites i agafin color. Llavors les traiem del foc, les posem en una plàtera o en un plat i quan encara siguin calentes i aboquem el iogurt pel damunt i pebre vermell al gust.

I ja ho tindrem.

Seguidors