De totes maneres, tal i com la fem a casa queda prou bé!
Ingredients:
4 patates
2 cebes (o cebes tendres)
2 tomàquets
2 grans d'all
1 culleradeta de gingebre (en realitat,caldria que fos fresc)
una culleradeta petita de pebre vermell picant (1 guindilla verda)
oli (2 cullerades de ghee)
1 branqueta de canyella
1 cullerada de garam masala
1 branqueta de canyella
1 cullerada de garam masala
1 culleradeta de cardamom (1 cardamom)
1 iogurt
suc de llimona (opcional)
Bullim les patates amb pell, quan siguin cuites deixem que es refredin, llavors les pelem i les tallem a daus grandets.
Fregim en una paella amb l'oli, la ceba tallada quan perdi el color i comenci a estar transparent hi afegim els alls tallats petits. Després d'un parell de minuts, hi afegim els tomàquets amb la pell i sense les llavors tallats grollerament i la canyella, el garam masala, el pebre vermell picant i el cardamom. Deixem que cogui. Quan el tomàquet sigui quasi fet, hi afegim el iogurt. quan s'hagi format una salsa espesa hi afegirem les patates i deixarem coure cinc minuts més, cal remoure-ho bé perquè les patates agafin tota la salsa (si hi volem posar el suc de llimona seria ara el moment).
compte! perquè si ho preparem d'un dia per un altre, es potenciarà el gust de les espècies.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada