Una recepta molt fàcil de fer i molt tradicional. Acompanyats d'un vermut estan boníssim,no cal dir-ho, però també ens poden servir per fer un entrepà o guarnir amanides.
Ingredients:
seitons
vinagre
oli
sal i pebre
opcional: all i julivert
Per evitar problemes amb l'anisakis cal congelar prèviament els seitons durant, com a mínim, dos dies. Prèviament els haurem netejat d'escates i els hi traurem el cap i les tripes.
Un cop descongelat, s'obren i se'ls hi treu l'espina centrar. JA nets es posen en una safata o plat i se'ls amaneix amb sal i pebre negre al gust i un bon raig de vinagre. Es van fent capes fins a acabar amb els seitons. Al final cal que el vinagre cobreixi del tot els seitons. Es posa a la nevera com a mínim 24h perquè`quedin blancs.
Un cop emblanquinats, se'ls escorre del vinagre i es van passant a una altra safata o plat. S'amaneix amb una mica d'oli i amb sal i pebre negre al gust. Si volem hi podem posar all pelat i picolat ben fi i/o julivert trinxat. Ja es pot servir.
1 comentari:
Què bons els seitons! has fet una tapa boníssima!!!
Publica un comentari a l'entrada