Aquest plat és molt fàcil de fer també i queda igualment bo amb botifarra crua.
Ingredients (2 persones):
14-15 salxites petites
2 o 3 cebes mitjanes-grosses
1 llauna de cervesa negra
1 all
Pelem i tallem les cebes a tires fines. Pelem l'all i el picolem ben fi. En una paella amb oli i a foc baix, comencem a sofregir lentament la ceba i l'all. Cal que ens quedi ben cuita sense agafar color. Si es queda sense aigua, hi podem afegir una mica de cervesa. Quan la ceba sigui quasibé cuita, afegim les salsitxetes punxades per evitar que rebentin. Aboquem la resta de cervesa i deixem que faci xup-xup fins que s'evapori. Cal que ens quedi una salsa lligada i no gaire sucosa. Rectifiquem de sal i de pebre i servim calent.
2 comentaris:
M'ha agradat aquesta idea de la cervesa negra. La veritat és que aquest plat fa goig!
Publica un comentari a l'entrada