dilluns, 28 de juliol de 2014

Polo de figues

Aquesta és una recepta supersenzilla i que és pot fer, es clar, amb qualsevol altra fruita.Aquest cop vam fer servir figues de morro de porc, si feu servir de coll de dama (o de senyora), tindran més gust.

Ingredients (4 polos):
1/2 kg de figues fresques ben madures
2 o 3 cullerades de mel suau (al gust, per endolcir)

Netejar les figues i treure'ls-hi la pell. Triturar-les amb el túrmix juntament amb la mel. Si cal, rectifiquem de dolçor, afegint-hi més mel! Al congelador i a esperar unes horetes (jo ho faig d'un dia per l'altre i es guarden molt de temps, es clar)

1 comentari:

gladiador1966 ha dit...

Hola soc l'albert tinc unes preguntes fetes al teu blog sobre com fer el TORTELL D'OLOT t'agrairia amb responguis unes dubtes q tinc per ferlo la primera prova xip xap.
gracies espero la teva resposta molt agrait.
el meu email.

albertcaymar@hotmail.com

Seguidors