Aquest estiu hem visitat el Quebec i en un dels b&b on ens allotjàvem (Gîte a l'abri du Vent) el dia que vam arribat la mestressa estava traient del forn aquest banana bread per l'esmorzar de l'endemà !
Ingredients:
285 g de farina
llevat químic tipus royal
un pessic de sal
110 g de mantega
225 g de sucre
2 ous
4 plàtans molt madurs
85 ml de llet
un pessic de canyella en pols
Escalfarem el forn a 180 º . Untarem amb mantega un motllo tipus plum-cake i reservarem a la nevera.
Barrejarem en un bol la farina, el llevat i la sal.
Barrejarem en un altre bol, la mantega tipus pomada, el sucre i ho batrem fins que sigui esponjós. Hi afegirem els ous sencers i seguirem treballant-ho tot perquè quedi suau i augmenti el volum. A part, aixafem amb la forquilla els plàtans fins que ens quedin com un puré. Els afegim a la barreja anterior, conjuntament amb la llet i la canella. Ho barregem tot amb la farina.
Treballem la barreja i quan sigui homogènia, l'aboquem al motllo i l'enfornem fins que sigui cuit. PEr comprovar que ja esta fet el pastís, el punxem amb una agulla de mitja llarga o de cosir llarga i cal que surti neta.
Ho traiem del forn i deixem que es refredi uns deu minuts abans no el traurem del motllo.
1 comentari:
Ostres...doncs quin esmorzar més bo...i quines vacances més xules! Petons!
Publica un comentari a l'entrada