dimarts, 18 de novembre de 2014

Amanida de pèsols negres del Berguedà amb bacallà

Aquesta recepta la varem treure de la revista "cuines" i és una mena d'empedrat però fent servir els pèsols negres com a ingredient principal. Les quantitats estan fetes una mica a ull.

Ingredients (2 persones):

300 gr de pèsols negres ja cuits (aqui)
1 tros de bacallà dessalat i esqueixat
2 o 3 tomàquets madurs
1 ceba (jo no n'hi vaig possar)
1 pebrot verd
fonoll en branca
julivert


En una plàtera barregem els pèsols ja cuits amb el fonoll i el julivert trinxat i el bacallà dessalat i esqueixat.
Hi afegim també els tomàquets tallats a trossos i el pebrot verd tallat petit.
Ho amanim amb oli i ja és pot servir.

2 comentaris:

Palmira http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/ ha dit...

Quina manera més elegant de preparar un empedrat! Amb aquest color entra encara más pels ulls i segur que está ben bona aquesta amanida!
Una abraçada,
Palmira

Marina A.F. ha dit...

Un plat deliciós i poc conegut!

Seguidors