Una altra de les receptes del llibre de cuina hindú comprat per Sant Jordi..En aquest cas també molt fàcil de fer.
Ingredients (3 o 4 persones):
2 iogurts grecs
2 cullerades de llet (o aigua)
1/2 culleradeta de safrà
sucre al gust (optatiu)
1/2 culleradeta de cardamom en pols
1 cullerada d'ametlla crua en pols (opcional)
ametlles picades torrades per adornar
Començarem per , com a mínim 3 hores abans, posar el iogurt en un drap net en un colador i fer que deixi anar l'aigua.
En un bol, posar la llet tèbia i el safrà i deixar que infusioni.
Quan el iogurt sigui del tot escorregut, hi afegim la llet amb el safrà i el batrem amb força perquè tingui la consistència de la nata muntada. Hi afegim el cardamom, l'ametlla crua si toca i el sucre. Remenem i seguim batent-lo. Ho guardem a la nevera fins el moment de servir.
Ho podem presentar en un bol comú o en copes individuals i ho adornem amb les ametlles torrades picades.
2 comentaris:
Aquesta combinació de sabors sempre m'ha agradat molt, és poder viatjar sense sortir de casa i amb ingredients que tenim a mà.
Me l'emporto.
Petons
Palmira
Que original! Estic intrigada per com deu ser, a veure si m'hi poso i el faig.
etons guapa
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/
Publica un comentari a l'entrada