dijous, 3 de setembre de 2015

Sorell amb fulles de kaffir

Feia temps que volíem fer aquesta recepta que originariament es fa amb verat i amb fulles de llimoner. Però no hi havia manera de trobar fulles de llimoner , per tant, al final com que vam aconseguir unes fulletes de kaffir (una mena de llima típica de la cuina thai), vàrem pensar que no seria tant diferent a les fulles del llimones i ens vam disposar a fer la recepta. Quan ho teniem tot preparat...sorpresa! a la nevera no hi teníem verats, si no sorells (un altre peix blau), aixì que posats a fer, vam canviar totalment la recepta però seguint la mateix idea....

Ingredients (per persona):
1 sorell mitjà
fulles de kaffir

Netegem, salem i empebrem el sorell.

Escalfem una planxa i quan sigui ben calenta, hi posem una capeta de fulles de kaffir i al damunt, el sorell. Reguem amb un fil d'oli. Deixem que cogui. Quan les fulles siguin negres, serà el moment de girar el peix perquè d'aquell cantó ja estarà cuit. Posem una altra capeta de fulles de kaffir noves i el peix amb la cara encara crua damunt d'elles. Deixem que cogui i quan d'aquesta banda també sigui cuit, retirem i servim.

Seguidors