dissabte, 12 de setembre de 2015

Mussola adobada

Amb aquest plat tenim un petit gran embolic: el nom! resulta que quan vam comprar a la peixateria aquest petit tauró de forma allargada i color rosadet ens van dir que era mussola, però un temps abans l'havíem comprar a plaça a Barcelona i el peixater li havia donat un altre nom que hem oblidat, per acabar d'embolicar la troca, a vàries pàgines d'internet el nom mussola surt associat a un altre peix i aquest s'anomena gatet (ull! no confondre'l amb el peix gat)...en fi un embolic. Però un embolic molt bo, això sí i fàcil de cuinar!!

Ingredients (1-2 persones):
1 mussola
pebre vermell dolç
all pelat i tallat a làmines
oli
vinagre
farina

Començarem per posar en adob la mussola amb dues parts d'oli per una de vinagre, sal i pebre vermell dolç que remenarem fent una vinagreta. Hi tirem pel damunt uns alls làminats i ho deixem reposar d'un dia per l'altre.

El dia que volguem menjar-nos-la, la traiem de l'adob, l'arrebossem amb una mica de farina i la fregim amb oli abundant. I ja està! Senzill i boníssim

2 comentaris:

Roger Sanchez Amat ha dit...

Té pinta de ser moixina...

anirac ha dit...

podria ser....em sembla que hi ha una certa confusió amb el nom d'aquest animalet o bé, diversos noms populars :-)

Seguidors