Una altra recepta on es combina la mel i el vinagre. Aquesta curiosa barreja no es producte de cap receptari xinès, és una recepta catalana ! (tot i que no sé si sigui actualment gaire popular):
Ingredients (2 persones):
1 fetge porc d'uns 400 gr tallats a llesques
300 g de vinagre
200 g de mel
Primer de tot fregirem el fetge ja salat i empebret en oli. Millor que no quedi gaire cuit o serà massa eixut després. Reservem en un plat fondo.
Aboquem una part de l'oli de coure'l i amb la que ens quedi i a la mateixa paella, hi afegim el vinagre. Deixem que cogui fins que es reduieixi i desaparegui la fortor. En aquest moment, hi afegim la mel i deixem que es concentri i agafi un coloret de caramel. Aboquem pel damunt del fetge i servim calent.
1 comentari:
Quan era petita a casa tocava menjar fetge cada setmana i moltes vegades la mare el cuinava d'aquesta manera... tot i que fa anys que no en menjo i no sé si a casa li agradaria a la meva nena!
Petons i bon cap de setmana
Palmira
Publica un comentari a l'entrada