dimecres, 7 d’octubre de 2015

Arròs amb anet (sooaa chawal)

Un altra plat del llibre de receptes hindús que em vaig comprar el passat Sant Jordi (com veieu se li pot treure molt de profit!) . Senzill i molt saborós per servir com a acompanyament o a la carmanyola.

Ingredients:
200 g d'arròs
2 cullaradetes d'anet en pols
2 culleradetes cardamon en pols
Brou calent (suau) o aigua

Posem en una paella un fil d'oli i quan sigui una mica calent, hi aboquem l'anet i el cardamom, i immediatament després l'arrós. Li fem donar unes voltes i hi aboquem l'aigua calenta, la suficient perquè es cogui l'arròs (mirar indicacions del fabricant en el paquet). Deixem que cogui a la mateixa paella a foc fort. Rectifiquem de sal i quan sigui cuit, servim.

1 comentari:

A mossegades ha dit...

Senzill i segur que ben gustós! Com a mi m'agrada ;)
Petons
Anna

Seguidors