divendres, 2 d’octubre del 2015

Fetge agredolç

Una altra recepta on es combina la mel i el vinagre. Aquesta curiosa barreja no es producte de cap receptari xinès, és una recepta catalana ! (tot i que no sé si sigui actualment gaire popular):

Ingredients (2 persones):
1 fetge porc d'uns 400 gr tallats a llesques
300 g de vinagre
200 g de mel

Primer de tot fregirem el fetge ja salat i empebret en oli. Millor que no quedi gaire cuit o serà massa eixut després. Reservem en un plat fondo.

Aboquem una part de l'oli de coure'l i amb la que ens quedi i a la mateixa paella, hi afegim el vinagre. Deixem que cogui fins que es reduieixi i desaparegui  la fortor. En aquest moment, hi afegim la mel i deixem que es concentri i agafi un coloret de caramel. Aboquem pel damunt del fetge i servim calent.

1 comentari:

Palmira POM ha dit...

Quan era petita a casa tocava menjar fetge cada setmana i moltes vegades la mare el cuinava d'aquesta manera... tot i que fa anys que no en menjo i no sé si a casa li agradaria a la meva nena!
Petons i bon cap de setmana
Palmira

Seguidors