dilluns, 23 de novembre del 2015

Carabassa al forn especiada

Aquest és un plat molt i molt senzill de fer, ideal ara que estem al temps de les carabasses...No dono proporcions per què està feta una mica a ull tot

Ingredients:
Carabassa tallada a rodanxes o trossets
comí
canyella
coriandre en pols

Tan fàcil com talla i pelar la carabassa, salar i empebrar-la i posar-la a una llauna que pugui anar al forn, on prèviament hi haurem tirat un rajolí d'oli. Ara vindrà el moment d'amamim-la amb les espècies: hi tirem un pols de comí, un pessic de canyella, una mica de coriandre i ho enfornem a 190º fins que la carabassa sigui ben cuita. En treure-la, l'amanim amb una mica d'oli i ja la tenim!!

3 comentaris:

El pare ha dit...

I tant que ha d'estar bona. queda anotada.
Gràcies.

Palmira POM ha dit...

És una manera deliciosa de menjar carbassa, different però ben senzilla!
Bona setmana
Palmira

trifasic de baileys ha dit...

quin plat més curiós i original! és una bona manera de menjar verdura! petons

Seguidors