dilluns, 2 de novembre del 2015
Sopa bullida de farigola
I una recepta ja de cara al fred: una sopa bullida de farigola. Fàcil de fer i ben olorosa.
Ingredients:
aigua o brou lleuger
1 ou per persona
llesques de pa sec
7 o 8 ametlles torrades
1 branca de farigola
Recepta tradicional:
Posarem a bullir l'aigua o el brou i quan arrenqui el bull, hi posem la farigola. Deixem bullir uns 10 minuts. Afegim les ametlles picades al morter i deixem que bulli uns minuts més. Retirem la farigola i hi afegim el pa i un ou per persona i sal al gust. Remenem molt bé perquè el pa quedi desfet i també l'ou. Quan l'ou sigui pres, ho retirem i servim.
La nostra versió:
No hem afegir l'ou a l'olla, si no que n'hem posat un al fons de cadascun dels bols . Quan la sopa ha estat feta, l'hem abocat damunt l'ou i així s'ha quallat sol.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Aquesta sopa m'encanta, es tan bona i senzilla!
Mai hi he ficat ametlles però han de donar-li un extra de textura que m'agradarà molt!
Bona setmana
Palmira
quina sopeta més bona amb el temps horrorós que fa avui!! jo avui he fet sopa de ceba amb toc a farigola, i m'ha encantat! petons
Publica un comentari a l'entrada