dijous, 24 de març de 2016

Sopa torrada amb xampinyons

Una sopa fàcil de fer i amb molt bon resultat; aprofitem que encara fa una miqueta de fred per a fer les últimes sopes de la temporada...

Ingredients (2 persones):

1 l. brou vegetal o de pollastre suau
1 llesca de pa sec (o mé , si ho preferiu més espès)
mitja safata de xampinyons sencers
nou moscada al gust

Començarem per a fer bullir el brou i , immediatament que bulli, afegir-hi el pa torrat a trossos. Deixem que bulli i que es desfaci o li donem un "cop de mà" amb un batedor, remenant fins que el pa quedi ben "desintegrat".

A part, netegem els xampinyons i els talles a quarts.

Afegim els xampinyons a la sopa, rectifiquem de sal i hi afegim pebre negre i nou moscada. Deixem que bulli a foc baix i amb l'olla tapada fins que els xampinyons  siguin cuits. I ja està! fàcilíssima i boníssima.....



Seguidors