dimecres, 22 de febrer de 2017

Truita de mongetes i pebrot a la manera de l'Ebre


Escalfant motors ja per l'arrivada del Rei Carnestoltes, us portem aquesta truita típica de les terres de l'Ebre per demà dijous Gras ...fàcil i bona i amb el toc de la nou moscada.

Ingredients (1 persones):
2 ous
1/2 pebrot vermell
200 g de mongetes o fesols ja cuites
un raig de llet
una mica de nou moscada ratllada
sal i oli
1 culleradeta de cafè amb farina (jo no n'hi vaig posar)

Tallem el pebrot vermell a dauets i el sofregim a la mateixa paella que farem la truita.

Mentrestant, batrem els ous amb un raig de llet, la farina (en cas que la hi posem), la nou moscada i un pessic de sal.

Quan el pebrot sigui cuit, hi afegim les mongetes i les aixafem una mica amb la forquilla. Barregem bé tot. Fem que cogui tot junt un minut o dos.

Afegim a la paella els ous batuts i procedim a fer la truita. Quan de la part de sota estigui cuita, la girem amb l'ajut d'un plat i un moviment decidit de canell. Deixem coure per l'altra banda i servim.






Seguidors