Un dels aperitius d'aquest Nadal...fàcil i d'èxit segur entre els formatgers...varem treure la idea del programa de tv del Bruno Oteiza, el nostre nou cuiner mediàtic favorit...
Ingredients (4-5 persones):
1 caixa de tartaletes ja preparades
1 potet de "caviar" negre ful
1 potet de melmelada de tomata (nosaltres de la Fageda)
cebetes agredolces (nosaltres hem seguit aquesta recepta )
1 pot de formatge mascarpone
1 tros de formatge de rulo de cabra
sal i pebre negre.
Barregem amb la forquilla els dos formatges, un pessic de sal i pebre negre al gust fins que tingui el gust que ens agradi més (hauria de ser meitat i meitat, però a nosaltres ens agrada que es noti una mica més el gust del de cabra.
Farcim amb la pasta resultant les tartaletes (ens anirà bé fer servir culleretes petitones) i decorem amb una culleradeta de melmelada o de caviar ful o una cebeta. Millor farcir-les a l'ultim moment per evitar que la pasta s'estovi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada