dimarts, 27 de juny del 2017

Pebrots farcits de gotlla


Feia temps que esperàvem el moment de fer aquesta recepta, és una recepta tradicional i s'acostuma a fer al forn, però naltros hem optat per fer-la al grill-gas..una mena de barbacoa per a cuines de gas amb tapa que tenim per casa i és molt bona per a coure carns (però no és comparable a les barbacoes de llenya, tot cal dir-ho).

Ingredients(per persona):
1 pebrot vermell gros
1 gotlla sencera
1 tros de cansalada (opcional)

Salem i empebrem la gotlla ja neta. Recomanem amanir-la també amb canyella, però hi podem posar altres espècies (nou moscada) i/o herbes (farigola) . Farcim la gotlla amb la cansalada si fos el cas.

Netegem el pebrot i tapem la part superior en forma de tapa. Fiquem dins la gotlla i tapem de nou amb la tapa (veurem que hi cap) . Salem una mica (a la foto ens vam passar una micona) i empebrem i ho posem al grill-gras. Deixem que cogui. Quan el pebrot sigui ben cuit i escalivat, veurem que la gotlla també estarà cuita.

Seguidors