Una altra recepta treta de la web de Ratafia Russet, aquest cop, amb un altre típic ingredient de la tardor...les castanyes! Molt addient pels dies de fred....
Ingredients (4 persones):
1 ceba gran
1 all
150 g de castanyes seques
brou suau o aigua
4 cullerades soperes de ratafia
per decorar: pinyons torrats o crostonets de pa
En un cassó de fons gruixut, hi aboquem un raig d'oli i sofregim la ceba tallada menudeta i l'all pelat. Quan comencin a suar, hi afegim les castanyes seques i passats uns minuts, el brou o l'aigua i la ratafia. Amanim amb sal i pebre negre al gust i deixem que bulli fins que les castanyes siguin cuites.
Un cop tot cuit, ho passem pel minipimer per a fer-ne un puré. Servim calent.
2 comentaris:
Quina bona pinta!
-Quanta estona tarden les castanyes a coure. Entenc que ho fas amb castanyes seques, tipus "pilongues". No cal posar-les en remull, prèviament?
Moltes gràcies!
Marta
hola,
sí les poses en remull, caldrà bullir-les un poc menys i consumiran una mica menys d'aigua o brou....com vulguis....
Publica un comentari a l'entrada