dijous, 1 de març del 2018
Bouyourdì (Cassola de pebrots amb feta al forn)
Una recepta que vam tastar a un conegut restaurant grec de Vilafranca..ens va agradar moltíssim per la seva senzillesa i vam buscar més informació per internet, sembla ser que és un plat típic de la ciutat de Salònica i que originariament hauria de portar també una mica de bitxo (naltros no n'hem posat).
Ingredients (2 persones):
1 paquet de feta
1 pebrot vermell gros
1 tomàquet gros madur
olives negres (opcional)
orenga
Tallem el pebrot a daus petits i el tomàquet a rodanxes. Engruenem amb les mans el formatge feta.
En una cassoleta que pugui anar al forn, fem capes de tomàquet, pebrot i feta, acabant amb una capa de feta i empolsinem una mica d'orenga pel damunt. El tomàquet i el pebrot poden estar salats, però compte! que el formatge feta ja té un toc salat important! millor tastem i salem a l'últim moment, només per si de cas.
Enfornem a 200º fins que el formatge agafi color i les verdures siguin cuites. Servim.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Ummmmm que bo per lleparse els dits ,una abrassada
Senzilla i fàcil. Per a provar!
Gràcies!
Publica un comentari a l'entrada