dijous, 1 de març de 2018

Bouyourdì (Cassola de pebrots amb feta al forn)


Una recepta que vam tastar a un conegut restaurant grec de Vilafranca..ens va agradar moltíssim per la seva senzillesa i vam buscar més informació per internet, sembla ser que és un plat típic de la ciutat de Salònica i que originariament hauria de portar també una mica de bitxo (naltros no n'hem posat).

Ingredients (2 persones):
1 paquet de feta
1 pebrot vermell gros
1 tomàquet gros madur
olives negres (opcional)
orenga

Tallem el pebrot a daus petits i el tomàquet a rodanxes. Engruenem amb les mans el formatge feta.

En una cassoleta que pugui anar al forn, fem capes de tomàquet, pebrot i feta, acabant amb una capa de feta i empolsinem una mica d'orenga pel damunt. El tomàquet i el pebrot poden estar salats, però compte! que el formatge feta ja té un toc salat important! millor tastem i salem a l'últim moment, només per si de cas.

Enfornem a 200º fins que el formatge agafi color i les verdures siguin cuites. Servim.



2 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

Ummmmm que bo per lleparse els dits ,una abrassada

Cristina Q. ha dit...

Senzilla i fàcil. Per a provar!
Gràcies!

Seguidors