divendres, 16 de març de 2018

Crema de carabassa amb formatge Serrat de la Garrotxa

Aquesta recepta està tota feta una mica a ull, per tant no puc posar quantitats..

Ingredients:
1 carabassa petita
1 ceba petita
formatge Serrat ratllat en la quantitat que més agradi


En una cassola hi aboquem un xic d'oli i la carabassa i  la ceba pelades i tallades. Escalfem l'oli i deixem que les verdures suïn, es a dir, que es coguin un xic i deixin anar aigua.

Aboquem aigua calenta, salem i empebrem i deixem coure fins que les verdures siguin toves. Passem les verdures al turmix, regulant la quantitat d'aigua segons ens agradi més o menys espessa. Ho tornem a abocar en una olla i hi afegim el formatge ratllat al gust. Controlem de sal i pebre, escalfem i servim.

1 comentari:

El pare ha dit...

Les cremes de carbassa passen sovint pels meus fogons.
El toc de formatge d'ovella li ha d'anar la mar de bé, segur.

Una abraçada.

Seguidors