dimarts, 27 de març de 2018

Falafel de faves seques

Aquesta és una recepta més fàcil de fer del que sembla i que només presenta la "complicació" que cal preveure quan la volem fer....doncs ens caldrà remullar tota la nit els llegums. Aquest cop els hem fet amb faves seques, però també es pot fer servir cigrons.

Ingredients (uns 20 falafels):

200 g de faves seques
julivert fresc
coriandre fresc
1 ceba petita
1 all
comí en pols
bitxo picant (opcional)

deixem en remull les faves tota la nit amb aigua. A l'endemà, les colem i les posem al turmix, juntament amb la ceba pelada i tallada, el comi, el gra d'all i el julivert i el coriandre fresc (abundants) i el bitxo si fos el cas. Triturem.

Ens ha de quedar una pasta triturada però no un puré de faves. Si quedes massa liquid, hi posem una mica de farina.

Deixem reposar la pasta unes hores a la nevera i després farem boletes.

Fregim les boletes en oli abundant i serveim amb una salsa de iogurt i menta fresca.

Seguidors