dimarts, 6 de març del 2018
Musclos amb llimona i pesteta
Una recepta que hem tastat aquest hivern al delta de l'Ebre, fàcil i deliciosa....
Ingredients (2-3 persones):
1 kg de musclos
1 llimona o dues
una mica de julivert
1 pesteta o bitxo (si són petites, dues)
Netegem els musclos dels fils i "bitxets" adherits que acostumen a tenir a la closca. Deixem en aigua amb sal una estona.
En una olla posem la branqueta de julivert, el suc de la llimona i rodanxes de llimona. Hi afegim els musclos escorreguts (si després de tenir-los en aigua amb sal n'hi ha algun que està mig obert, millor el descartem), la pesteta o bitxo. Podem afegir-hi algun gra de pebre negre, però no cal sal. Tapem ben bé l'olla i deixem coure a foc baix fins que els musclos siguin oberts (és força ràpid). Si n'hi ha algun que no s'hagi obert, millor el llencem.
I ja ho tenim i ja ho podem servir!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Hola,
A casa aquests musclos els fem amb gingebre i llimona... amb bitxo també han de ser molt bons.
PTNTS
Gl+òria
Publica un comentari a l'entrada