dimarts, 6 de març de 2018

Musclos amb llimona i pesteta


Una recepta que hem tastat aquest hivern al delta de l'Ebre, fàcil i deliciosa....

Ingredients (2-3 persones):
1 kg de musclos
1 llimona o dues
una mica de julivert
1 pesteta  o bitxo (si són petites, dues)

Netegem els musclos dels fils i "bitxets" adherits que acostumen a tenir a la closca. Deixem en aigua amb sal una estona.

En una olla posem la branqueta de julivert, el suc de la llimona i rodanxes de llimona. Hi afegim els musclos escorreguts (si després de tenir-los en aigua amb sal n'hi ha algun que està mig obert, millor el descartem), la pesteta o bitxo. Podem afegir-hi algun gra de pebre negre, però no cal sal. Tapem ben bé l'olla i deixem coure a foc baix fins que els musclos siguin oberts (és força ràpid). Si n'hi ha algun que no s'hagi obert, millor el llencem.

I ja ho tenim i ja ho podem servir!



1 comentari:

M Glòria ha dit...

Hola,
A casa aquests musclos els fem amb gingebre i llimona... amb bitxo també han de ser molt bons.
PTNTS
Gl+òria

Seguidors